Naar startscherm
Uitvoeringsmonitor Gezond Gewicht
Aanpak Gezond Gewicht
Contact
Inloggen

Rapportages invoeren

U kunt hier inloggen om gegevens in de Uitvoeringsmonitor toe te voegen of te wijzigen.

 

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 

Inlog pagina

Invoeren van gegevens

Nadat u bent ingelogd krijgt u toegang tot de invulschermen van de inspanningen waarvoor uw schrijfrechten hebt. Voor iedere inspanning worden drie gegevens bijgehouden:

  • Status inspanning. Hier geeft u aan in welke fase het project zich bevindt. U kunt kiezen uit: nog niet gestart, voorbereiding (schrijven van plannen, vooronderzoeken etc.), uitvoering en afgerond.
  • Voortgang. Afhankelijk van uw keuze krijgt het project in de Uitvoeringsmonitor een stoplichtkleur toebedeeld: zeer achter op planning (rood), achter op planning (oranje), volgens planning (lichtgroen), voorsprong op planning (donkergroen) en indien niet van toepassing (ook invullen als de voortgang niet bekend is) grijs.
  • Gerealiseerd. Geef voor iedere inspanning zo kort mogelijk weer welke acties sinds de vorige rapportage hebben plaatsgevonden. In het blokje toelichting heeft u ruimte om meer uitgebreide teksten te plaatsen.

Let op: zodra de gegevens zijn ingevoerd, zijn zij direct zichtbaar in de Uitvoeringsmonitor. O+S voert één keer per kwartaal een redactionele check uit op de data en zal deze, indien nodig, in overleg met de betrokkenen aanpassen.

Wijzigen doorvoeren

Voor wijzigingen in de structuur van de Uitvoeringsmonitor, zoals het verwijderen, toevoegen of aanpassen van inspanningen kunt u contact opnemen met Merel Groeneveld van O+S: 020 251 0331.